Skogbrynet 3 - 25

Parkering på området

Vi minner om at man i hovedsak skal parkere på egne plasser i carportanlegget, på gjesteparkeringen eller langs veien ved barnehagen. Parkeringsplassene til barnehagen kan benyttes utenom åpningstiden.

Dette gjelder også håndverkere! Er de avhengige av utstyr i bilene og må ha det lett tilgjengelig skal de hensette bilene der de er minst mulig i veien for andre som skal komme frem på området, og også legge igjen en lapp med mobilnummer slik at de enkelt kan kontaktes. Vi minner om skrivet med informasjon til håndverkere her: 

Det skal heller ikke parkeres på gresset. Dette er fristende flere steder, men gjøres i stor grad ved postkassestativet ved rekke 25. Det parkeres også ofte på snuplassen ved rekke 25. Både parkering på gresset og snuplassen har den siste tiden gitt større utfordringer for renovasjonsbilene som strever med å få snudd bilene og å få tømt søppeldunkene uten å ødelegge biler, kantstein, busker og søppelskur.

Av- og pålessing er selvfølgelig helt greit, men vurder hvor lenge bilen blir stående og om det er tid for søppeltømming.

© 2024 Furulund Sameie

Tema av Anders NorénOpp ↑