Da er det klart for vask og maling av garasjer. Vi vet dette har kommet litt brått på for alle. Men vi har måttet gå noen runder for å få inn et tilbud vi ønsket å gå videre med, og nå hastet det med å komme i gang , med tanke på fuktighet og temperatur.

I morgen fredag 9. sept. kl 0800 kommer firmaet som skal vaske garasjeanlegget. Da må alle biler være fjernet fra øvre garasjeplan (inkl. gjesteplasser), i tillegg må alle bilene som står nede i garasjen, langs veggen med åpne spiler flyttes (plass 48-58). Biler på gjesteparkeringen foran rekke 5 må også fjernes.  Parkeringen foran rekke 3 tar vi ikke i denne omgang, så der kan bilene stå.

Malerarbeidet utføres av firmaet Regnbuen malemesterbedrift. De starter opp kl 8 hver morgen.

Mandag 12. sept. kl 8 starter malerarbeidet. De begynner med den største garasjen, dvs plass 10-28. Det bygget er estimert ferdig malt i løpet av tirsdag.

Tirsdag 13. sept. kl 8 må bilene på plass 34-40 fjernes, i tilfelle de kommer i gang med denne delen allerede da.

Onsdag 14. sept. kl 8 må bilene på gjesteplassene mellom carportene og plass 29.-33 fjernes fra onsdag morgen, det samme gjelder plass 29-33.

Torsdag 15. sept. kl 8 må bilene på plass 1-9 være fjernet innen kl 0800. Det samme gjelder også biler på gjesteplassene foran rekke fem.

Det vil trolig ta to dager å ferdigstille hvert bygg, så regn minst to dager med gateparkering.

Det vil mest sannsynlig bli endringer i denne planen. Vi holder dere oppdatert i løpet av uka.

Mvh Styret

 

PS Vi beklager dersom du mottar denne beskjeden flere ganger, men vi bruker alle kanaler for å prøve å nå ut til alle.